maanantai 1. lokakuuta 2012

Rän rän Rallitokoa... ja pentuja

Mitäs sitä keski-ikäinen ukko perjantai-iltaisin touhuaa? Parasta päälle, makkarat taskuun ja Inkooseen tottelemaan. Syksyhämärissä, vesisateessa, mikäs sen parempaa kuin totella pienellä porukalla, on meillä sentään onneksi koirat kavereina useimmiten. Usein kentällä pyöritään aluksi tottelemassa ilman koiraa, liikkeitä opetellen tai kerraten.

Rallitokoradalla














Ollaan Nassen kanssa käyty nyt kuusi kertaa Inkoossa Liisa Säkäjärven ryhmässä rallitokoilemassa. Meitä on neljä koirakkoa tutustumassa lajiin. Treeneihin on ollut mukava mennä, mukava olla ja vielä poistuessakin hyvä fiilis. Rallitokoliikkeissä riittää harjoiteltavaa kyllä pitemmäksikin aikaa, kiva treenata taas ihmisten ilmoilla sekä vieraitten koirien kanssa. Tutuksi ovat tulleet naksutin ja kosketuskeppi, treeneihimme liittyen. Jatkamme siis harjoitteluja, nyt naksutellen ja nakkeja syöden.

Sitten sunnuntaina suuntasimme Askolan Juornaankylään katsomaan Nassen ja Ayan pentuetta. Viikon päästä pennut lentävät uusiin koteihinsa maailman turuille ja toreille.

Kaikki miinus yksi
















Käkkäräinen Velmu-setäkin pääsi tutustumaan














Kyllä oli niin mukavan näköinen pentue, että sielua lämmitti niitten mönkimistä katsella. Niin oli kuin pienet karhunpennut olisivat keinutelleet eteenpäin. Jäntterän näköisiä, varmoja ja rauhallisia, kukin kuitenkin oma persoonansa jo pienestä pitäen.

Jukan lemppari Retu ja Ritvan lemppari Clara














Siinä niitä vilisti, haastavia harrastuskoiria monenlaiseen tarpeeseen kahdeksan kappaletta. Tulee olemaan todella ilo nähdä niitä tulevaisuudessa jossain kaarteessa.


Rosa laskee, ja taas yksi puuttuu














Tuitui, tässä meinasi tulla sekopäiseksi














Toi on mun iskä! Nasse ja Retu














Toivottavasti uusilla omistajilla riittää voimia, kärsivällisyyttä ja tahtoa opiskella olemista pienen Napoleoninsa kanssa. Tässäkään asiassa ei kenenkään kuitenkaan tarvitse yksin jäädä, apua ja neuvoja kyllä on tarjolla tarvittaessa. Ei voi muuta kuin toivottaa mukavaa pentuaikaa uusille omistajille rekkujensa kanssa, Jukka.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti