sunnuntai 9. kesäkuuta 2013

Salon näyttely 9.6.

Velmun ensimmäinen virallinen näyttely on sitten koettu. Ja tulos on mitä parhain: ERI eli ns. sileä ykkönen. Velmun sisarukset nappasivat sertit ja olivat ROP ja VSP. Lämpimät onnittelut meiltä teille, Mauno ja Prahis! Velmu esiintyi mielestäni ihan mukiinenevästi eikä pelännyt irlantilaistuomaria lierihattuineen vaan hyppäsi sedän syliin.

Ja tässä arvostelu:
Typical head. Dentition is good. Correct eyes. Ridge of neck good. Topline could be better. Movement acceptable. Dew claws present.

Olisin halunnut tietää, mitä tarkalleen hän tarkoitti ylälinjan puutteeksi. Itse epäilen, että Velmulla on hännän kiinnitys vähän alhainen ja se saa selän näyttämään vähän kuperalta. Mutta tiedä häntä. Liikkumisesta olisin myös kaivannut hieman lisäselityksiä. Seuraavaan näyttelyyn halua valita tuomarin niin, että arvosteluteksti olisi hieman kattavampi.

Kamera meillä jäi kotiin, joten kuvia tapahtumasta ei ole, mutta tässä lauantailta seisomiskuva.

Velmu 15kk














Lauantaina olimme kavereiden mökillä Tammisaaressa ja koirat saivat uida meressä ja touhuta muutenkin koko päivän. Mökki oli korkean mäen päällä, joten siinä rinteessä tuli ravattua eräänkin kerran. Hienosti jaksoi meidän Juttu lönkytellä minun perässäni, eihän se tietenkään halunnut jättää mitään tapahtumia väliin.

Grillauksen ajan puussa kiinni














Kun pääsimme illalla kotiin, alkoi hillitön tahtojen taistelu pihan muka ainoasta kepistä. Voiman puolesta Nasse voittaa, mutta Velmu on sitkeämpi ja vie yleensä kepin itselleen. Nasse varmaan ajattelee, että antaa pojan voittaa. Ritva

"On tuo nuoriso vaan niin tyhmää"














"Mä voitan, mä voitan"

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti