maanantai 8. huhtikuuta 2013

Uskihoff's-kennelin pentu- ja ulkoilupäivä 6.4.-13


Kolmisenkymmentä ihmistä ja parikymmentä koiraa olivat paikalla metsästysseuran majalla Askolassa. Happening oli alkanut jo ysiltä, pitkämatkaisimmat olivat saapuneet Kajaanista saakka eli Retun porukka. Keli oli komee, aurinkoa ja pientä plussaa, ihmiset olivat mukavia ja koirat tietysti hienoja ja hienosti.

Uskihoff's C-pentue ja vanhemmat etualalla


Hetikohta saavuttuamme aloitettiin C-pentueen eli Nassen ja Ayan pentujen valokuvaaminen. Ritu kuvasi ja minä ja Camilla olimme assareina. Pennut yksi kerralla isännän tai emännän saattelemina lauteille ja räpsräps. Ritu antoi pennuille pienet tekemänsä lahjat ja minä kuulustelin ko. omistajan aikomuksia rekkunsa suhteen. Kuvaus meni kuvaukseksi todella ripsakkaasti eteenpäin ja tässä satoa.

Conzo on merkkivärinen komea uros Kajaanista, jo nyt meilkein Nassen kokoinen poika, joka harrastaa jäljestystä.

Conzo elikkäs kotona Remu, 
Conzo
Caya on sporttinen merkkarityttö Hollolasta, joka harrastaa arkitottista kotiympyröissä sekä agilityä seurassa.

Caya eli Ruska

Caya


Clea on vahva vaalee, tyttö Orimattilasta, joka harrastaa hakua, jälkeä ja näyttelemistä.


Clea eli Lempi

CleaCurt on blondipoika Hämeenlinnasta niin rimppa vielä, ettei kukaan arvaa että mitä sieltä Clark Kentin puvun alta vielä paljastuu, paljastuukohan sieltä vielä Teräs Retu. Retu reenaa pentutokoa ja vepee ja agilityy.

Curt eli Retu

Curt


Caron on merkkaripoika asustelee ja lenkkeilee Malmilla Helsingissä. Harrastaa näyttelemistä ja järjestyksen tai epäjärjestyksen ylläpitoa, missä sitten onkaan. Nuorenmiehen olemus ja koko nyt jo sitä luokkaa, että kyllä loppuu se rahan ruinaaminen kadun kulmilla. Rondo tulee kyllä rulettamaan Malmilla.

Caron eli Rondo

CaronClara oli aluksi arka ja hiljainen tyttö Juornaankylästä, arkuus sitten johki hukku. Merkkivärinen Clara harrastaa kotitöitä kotonaan. Tulee varmasti tuottamaan iloa ja ihmetystä kotiympyrässään.

Clara

ClaraCandolf, blondipoika Mäntsälästä on tallikoira, joka harrastaa näyttelemistä. Toinen vielä suht kevytrakenteinen nuorimies, samaa kokoluokkaa kuin Nasse tuossa iässä.

Candolf eli Kamu

CandolfKiitos koirien omistajien kaikki sujui hyvin ja valokuvauksellisesti. Carina ei nyt päässyt tulemaan, mutta toivottavasti nähdään jossain vaiheessa.

Paikalla oli myös meidän Juttu ja muutama vääränrotuinenkin tuomassa lisäväriä tapahtumaan.

Juttu vahti autoa ja ylläpiti järjestystä

Kamu ja VelmuMyöhemmin yhteiskuvauksen jälkeen käytin itsekin pienen puheenvuoron aiheena ohittaminen. Nasse oli nähtyään ja haistettuaan Ayan, Bertan ja Seijan täynnä höyryä, joten ei tarvinnut hirveesti perustella miksi asia oli minusta tärkeä ja tähdellinen. Paikalla oli neljä onnellista urospennun omistajaa, joille tietysti halusin viestikapulaa ohitteluitten suhteen erityisesti ojennella.  Mainostin tietysti myös rally-tokoa, tokoa ja tottista, unohtamatta agilityä. Rutkasti onnea ja menestystä sekä tarvittaessa pitkiä piuhoja toivotamme kaikille C-pentujen omistajille, sekä isot kiitokset Seijalle ja Tapsalle pentutapaamisen järjestämisestä. Olipas mukava olla messissä!
T: Ritva ja Jukka

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti