keskiviikko 8. elokuuta 2012

Perinnekieltä, pentuja ja kesälomaa


Kolme viikkoa kierähtänyt  rapsakasti lomaillessa. Ritulla ei ollut lomaa, joten tehtiin avauspotku lomailuun Nassen kanssa reissaamalla Himokselle. Matkalla pysähdyttiin Isojärven kansallispuistoon ja vaellettiin siellä 4-5 tunnin reitti. Jatkettiin Himokselle mökkikylään jossa yövyttiin kolme yötä, käveltiin laskettelurinteitä ylös ja kukkulan päällä vaellettiin latupohjia pitkin. Hiljaista oli kaiken kaikkiaan, ei kulkijoita eikä varsin hiihtokansaa ollenkaan. Kotosalla talohommaa ja pihahommaa, pikku projekteja, jotka odottaneet tekijäänsä.

Vikan lomaviikon aluksi irtauduttiin kahdeksi yöksi koko porukalla Tuulokselle Metsähallituksen vuokrakämpälle, Markuslahti-niminen kämppä ei saa meiltä nyt kyllä yhtään tähteä, ei edes sädetikkua.

Sauna oli hyvä














Pärjättiin kuitenkin ok, vieraitakin kävi Tukholmasta saakka hellssaamassa Janne ja Camilla.

Taloon sopimaton kuisti...















Velmu ja koiranhoitaja














Positiivista perusvirettä lomailuun on tuonut Uskihoffsin Ayan pentujen odotus, Nasse on pentueen isä. Mukava nähdä millaisia veijareita sieltä tulee.

Tykkääväiset














Tulevat vanhemmat














Ayan kasvava vatsa














Täs olen mä - Nasse!














 Koska kieltenharrastus lienee muodissa, niin päätin minäkin kieliä harrastaa, päädyin helsinkiläiseen perinnekieleen. Muotoilin mainoslauseen pentujen myynnin edistämiseksi. "Nyt kandee slumpata snadisti buli rekku pitskulle postaamaan". Siinä oli kieltenopiskeluosuus tälle kesäkaudelle. Ja tarkoitti siis Suomeksi, että osta pihavahti. Ja totta on, että Hovawartista saa itselleen aidon ja rehellisen opportunistin ihan omakseen.

Koiraharrastus koulutusmielessä jatkuu nyt Inkoossa, Liisa Säkäjärvi on meidän treenari, lähinnä Tommy Wirenin opein. Hauska taas päästä treenaamaan tavoitteellisesti mukavassa seurassa. Jukka

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti