tiistai 24. syyskuuta 2013

Nasse, kielimies

21.9.-13 Tänään suuntana Lohjansaari, peltojälkeä mentiin polkemaan Alitalon viinitilan pelloille PaPeKon jälkiporukan mukana. Nassella ei tahdo tuo nessu pysyä tarpeeksi alhaalla jälkeä ajettaessa, tarkkuushan siinä sitten kärsii. Mukana oli salainen ase eli keitetty naudan kieli, merkkailin jälkeä palasilla palkaksi.
Hyvä idea varmaan sinänsä, mutta edelleen saapi viritellä asiaa. Niinkuin Ritva sanoi "sehän ajoi niinku metsäjälkeä", niinpä niin ja tarkkuushan siinä sitten kärsi. Kepit kyllä nousi, mutta vahvasti avustettuna, ei oo tämä laji meillä kyllä hansikkaassa vielä ollenskaan. Metsäjälkeä ollaan ajettu viime aikoina ihan hyvällä fiiliksellä ja kiitettävälläkin menestyksellä, mutta jos metsäjäljellämme tulisi pelto vastaan niin hukassa oltaisiin.

Nasse ja taas vauhti päälläJuttu, tuo harmaantunut eminenssimme, ajoi peltojälkeä kiitosten saattelemana, tarkasti ja intoa täynnä.


Juttu loppupurkilla

Velmu, nappisilmäinen partiolaisemme, veti jälkeä nenäänsä kuin Hooveri konsanaan ja pysyi nyt jäljellä.

Velmulle lisää palkkaa jäljelleRalli-Tokoa ollaan Nassen kanssa käyty treenaamassa edelleen Inkoossa, nyt on möllikisat mielessä. Treenikavereita olen myös painostanut osallistumaan teemalla "kisaaminen on ainutlaatuinen tilaisuus julkiseen itsensä häpäisyyn", että mukaan vaan. Vähän tuntuvat vielä epäröivän, ja pöh, hyvin se menisi.
Tottiskentällä on myös käyty joitakin kertoja treenailemassa mm. laukauksia, esteitä, eteenlähetystä ja tässä yhteydessä myös esineruutua kentän vierellä. Leikittäminen tottiksen yhteydessä on ollut treenien ydin, liikkeet on saatu paremmin osaksi leikkiä. Viime treeneissä Nasse meinasi reijittää toisen käteni kun olin patukalla liian hidas, että hyvin vielä tuntuu Nassen kiuas lämpiävän. Jukka

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti